Bio

magistrica nutricionizma, 2015. godine magistrirala na Prehrambeno- biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Članica je Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara i Hrvatskog zbora nutricionista, te ambasadorica Jamie Oliver- Food Revolution projekta za Bosnu i Hercegovinu.

Područje njenog najvećeg interesa su edukacije o pravilnoj prehrani, naročito djece i adolescenata, te u suradnji s psihologicom Vedinom Ajanović želi staviti poseban naglasak na hitnost prevencije pretilosti i multidisciplinarnog pristupa liječenja djece i odraslih u BiH. Informiranje djece dok su mladi te uvođenje zdravih prehrambenih navika jako je važno za optimalne i zdrave prehrambene sklonosti.

Nutricionističke edukacije održava u udrugama, fitness centrima, centrima za djecu i mlade, školama te surađuje s poslovnim objektima u cilju unaprjeđenja poslovanja, te zdravlja zaposlenika.

Osnivačica je „Nutricioniziraj se“ Facebook i Instagram stranice na kojima objavljuje edukativne i korisne informacije iz područja nutricionizma.

 

U suradnji s BUDI TU zajednicom aktivnih roditelja, uključena je u rad i organizaciju radionica za roditelje i pomoć i podršku roditeljima.

#buditu
#malikoraciupravomsmjeru