Bio

specijalistica ginekologije i porodništva. Rođena je 07.10.1980. godine u Mostaru gdje završava Srednju medicinsku školu Sestara milosrdnica i Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru. Na istom fakultetu završila je i poslijediplomski studij, te 2013. godine magistrirala u visokom stadiju trudnoće. Obranila je temu doktorata 2016. a trenutno priprema izradu doktorskog rada.

U Mostaru je specijalizirala u Klinici za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar. Dio specijalizantskog staža odradila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Trenutno je na subspecijalizaciji iz ginekološke onkologije.

Dr. Tanja Krešić, je ginekologinja koja ima istančan smisao za komunikaciju s pacijenticama, trudnicama i rodiljama. Jedna je od najomiljenijih doktorica u Mostaru, kako zbog svoje stručnosti, tako i zbog načina i detalja na koji se posveti pojedinoj trudnici s kojom dođe u kontakt.

 

U suradnji s BUDI TU zajednicom aktivnih roditelja, uključena je u rad i organizaciju radionica za roditelje i pomoć i podršku roditeljima.

#buditu
#malikoraciupravomsmjeru

Event

ID Event Name Duration Start Date
Druženje budućih roditelja za Svjetski tjedan dojenja || 3.08.2017. Mostar0 daysAugust 03, 2017